AnnonceLuk annonce
Bygger nyt vandværk med moderne teknologi

28-11-2018

Formand Arne Nielsen med en af tegningerne til det nye vandværk. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Brandbjerg Vandværk er godt i gang med at bygge et helt nyt vandværk, som skal erstatte det gamle som er omkring 50 år gammelt.

Håndværkerne er godt i gang med at bygge en ny bygning som skal rumme et helt nyt vandværk til Brandsbjerg Vandværk.

Vandværket opføres på Højlandsvej i Kalundborg ved siden at det næsten 50 år gamle eksisterende vandværk, faktisk så bruges vandværkets buffertank på 300 kubikmeter vand som fundament til den nye bygning.

”Vores buffertank er blevet gravet fri og den nye bygning skal bygges oven på tanken, en bygning på i alt 140 kvadratmeter,” fortæller formand for vandværket, Arne Nielsen.

Brandsbjerg Vandværk forsyner lige knapt 1000 andelshavere og de kan nu se frem til endnu renere vand når det nye vandværk står færdigt til marts næste år.

”Vores nuværende vandværk overholder selvfølgelig alle myndighedskrav, men er efterhånden slidt og med åbne filtre, og trænger til en renovering, men nu bygger vi et helt nyt, og det nye vandværk bliver med lukket trykbeholdere og den mest moderne teknologi,” fortæller Arne Nielsen.

Prisen for det nye vandværk løber op i 3 millioner kroner, penge som Brandsbjerg Vandværk selv har på kontoen.

Det er Tømmerværkstedet i Kalundborg som har fået opgaven i totalentreprise, og lige nu er det mandskab fra GSC Anlæg som er i gang med fundamentet til det nye vandværk.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0