Bygger forretning om og satser mere på privatkunderne

Af Jens Nielsen

Farvehandelen ProPainting på Flakagervej i Kalundborg er gået i gang med at bygge deres forretning om, og vil fremover satse endnu mere på at sælge maling til privatkunderne. Jotun bliver ny leverandør.

Indehaver og personale hos ProPainting er gået i gang med at bygge forretningen om på Flakagervej. Omkring det halve af den store farvehandel skal fremover rumme maling og inspiration til den private kunde, mens resten af forretningen er forbeholdt det professionelle marked.

”Vi er en gammel traditionel farvehandel som tager hånd om kundernes problemer, vi er ikke bundet af nogen kædeaftale og kan derfor gøre hvad vi vil, vi kan skaffe alt, så vi løser opgaven for vores kunder,” fortæller Per Albert Hektoft, indehaver af ProPainting, og fortsætter,

”Fremover vil vi have meget mere fokus på det private segment i Kalundborg og omegn, vi har hele tiden haft private kunder, men har været mest fokuseret på B2B (Business-to-business) malere og håndværkere, det laver vi om på nu.”

Jack Egebjerg, der det sidste lille års tid har været butikschef hos ProPainting supplerer, ”mange tror måske vi kun handler med malere, det er ikke rigtigt, så det image skal vi have lavet om på.”

ProPainting har hidtil solgt Dyrup maling men det ændres der nu på, fremover bliver det maling fra Jotun som bliver det toneangivende mærke i forretningen.

”Jotun bliver vores nye leverandør, de har Danmarks stærkeste detailprogram med bl.a. den populære Lady maling,” siger Per Albert Hektoft, og fortsætter,

”Vi starter så småt ud med Jotun til påske og går så all-in i næste måned med bl.a. en helt ny blandemaskine, og det halve af forretningen bygges om til en stor detailafdeling med masser af inspiration til kunderne, bl.a. kæmpestore farvekort, vi vil sælge oplevelser med maling.”

Italienske håndlavede pensler

Ud over ProPainting driver Per Albert Hektoft også firmaet ProNelli i tilstødende lokaler på Flakagervej, et firma som sælger italienske håndlavede pensler til malere og farvehandler landet over.

ProPainting findes på Flagagervej 6 I Kalundborg, lige ved siden af Ingo tankstationen ud til Hareskovvej.

Del