AnnonceLuk annonce
Byforum vil skabe oplevelser i Kalundborg

21-10-2019

En del af folkene bag det nye Byforum Kalundborg, fra venstre, Jens MÜller, direktør for VisitVestsjælland, Erhvervschef Jens Lerager og Hans Henrik Nielsen, formand for Kalundborg Turistforening. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En projektgruppe bestående af Kalundborg Turistforening, Vores Kalundborg, Kalundborgegnens Erhvervsråd og VisitVestsjælland, er nået et skridt videre med at etablere et Byforum i Kalundborg. Udvalgte aktører bliver nu inviteret til at være en del af det nye byforum Kalundborg.

Et byforum skal være et værksted for byudvikling, hvor erhvervsliv, herunder også detailhandlende, kulturinstitutioner, kommune, ildsjæle, foreninger og interessegrupper i fællesskab koordinerer, udvikler og afprøver nye tiltag, der kan gøre Kalundborg endnu mere attraktiv.

Efter et par opstartsmøder er projektgruppen klar til at invitere de forskellige personer som skal sidde i det nye byforum, invitationerne er netop på vej ud, og omkring 40 personer er inviteret.

”Vi har inviteret omkring 40 personer, og så håber vi at selve gruppen kan blive på mellem 25 til 30 personer, det afgørende er, at folk vil bidrage,” fortæller Hans-Henrik Nielsen, formand for Kalundborg Turistforening.

I indbydelsen står der bl.a.,

”Byforum har ét let forståeligt mål: Vi vil skabe oplevelser i Kalundborg.
Oplevelser gør vores by mere attraktiv for Kalundborgenserne, for vores gæster og turister og for dem der ikke har været her endnu, men som hører om hvad der sker. Oplevelser er et værktøj til at gøre vores by til et bedre sted at leve, arbejde, bo, studere og besøge. Det er det vi gerne vil med Byforum Kalundborg og det er det vi gerne vil have din hjælp til.”

”Målet med Byforum Kalundborg er at få de mange arrangementer der sker i Kalundborg, ud over rampen. Der sker så meget, men der mangler et fælles talerør, og det er det vi skal hjælpe med,” forklarer Hans-Henrik Nielsen.

De personer som nu er eller bliver inviteret, vil telefonisk blive kontaktet af repræsentanter for projektgruppen, for at blive informeret yderligt.

Hvem er med?

Det er en grundlæggende idé i Byforum, at man skal mødes på tværs af sektorer. Derfor er de traditionelle turismeaktører selvfølgelig inviteret. Men også virksomheder, detailhandlen, de kommunale byplanlæggere, fritidsorganisationerne, uddannelsesinstitutionerne og kulturlivet er inviteret, og der også brug for idémagerne og igangsætterne, projektlederne, partnerskabsbyggerne, praktikerne og alle de andre.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0