AnnonceLuk annonce
Byfesten erstattes af mindre events

07-04-2020

Byfesten som vi kender den gennem mange år, bliver ikke til noget i år. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Handelsstandsforeningen Vores Kalundborg har i dag aflyst den traditionelle byfest i uge 30. Byfesten erstattes af en række mindre events henover sensommeren og efteråret.

På statsministerens pressemøde mandag aften, blev der bl.a. annonceret at forsamlingsforbuddet forlænges til og med august måned. Det betyder at der ikke kan afholdes festivaller og markeder hen over sommeren.

Lokalt går det bl.a. ud over Kalundborg Rock’er først i august, men også den traditionelle byfest i uge 30 bliver ramt, derfor har de to formænd for Vores Kalundborg, Glenn Swärd og Brian Sønder Andersen, i samråd med koordinator Anita Winther, i dag taget beslutningen og aflyst byfesten i sin ordinære form.

”Den ordinære byfest er aflyst, det vi så kan gøre, er de ting som der måske bliver åbnet for, og det vil vi selvfølgelig gennemføre, men den form som vi kender byfesten i, bliver ikke til noget i år,” fortæller Anita Winther.

Når landet igen bliver åbnet op, så vil Vores Kalundborg forsøge at gennemføre en række mindre arrangementer hen over sensommeren og efteråret.

Vores Kalundborg opfordrer i øvrigt til, at alle forretningerne i byen, som ikke er pålagt at holde lukket,  åbner efter påske for at skabe liv i gaderne.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0