AnnonceLuk annonce
Bybus pyntet op til jul

03-12-2018

Rødderne fra børnehaven Eventyrhuset på Klosterparkevej, pyntede bybussen mandag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Børnehavebørn fra børnehaven Eventyrhuset på Klosterparkvej i Kalundborg har i dag skabt julestemning i en af bybusserne.

Børn og personale fra Rødderne i børnehaven Eventyrhuset, stod klar med favnen fuld af julepynt da buschauffør Vicki Wolff-Sørensen, mandag formiddag, svingede den store gule bybus ind foran børnehaven på Klosterparkvej.

Og så snart dørene blev åbnet stormede de energiske hjælpenisser ind og begyndte at hænge julepynt op i bussen.

Børnene og personalet har i de sidste dage lavet julepynt, med temaet Rudolf, og med hjælp fra snor og tape blev bussen hurtigt pyntet. Især pigerne hjalp godt til, mens drengene måske nok synes det var mere spændende at sidde på førersædet og have fat i det store rat.

Den flinke buschauffør havde købt pebernødder til børnene og Vicki Wolff-Sørensen forsikrede at sådan er det altså ikke hver dag, selv om der er god service i bybusserne.

Arriva som Vicki Wolff-Sørensen er chauffør hos, har godkendt at børnehaven pyntede bussen op til jul.

Det er andet år at en af byens store busser bliver pyntet med julepynt, sidste år var det hjælpenisser fra Aktivarius på Klosterparkvej som sikrede julestemningen i bussen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0