Det første år har været helt forrygende

By Birkemos har et års fødselsdag og der er rigtigt travlt i klinikken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På tirsdag d. 14. januar er det præcis et år siden at ægteparret Katrine og Claus Birkemos Olsen sprang ud som selvstændig erhvervsdrivende med firmaet By Birkemos på Dyrehøj Vingård, hvor der tilbydes massage, refleksterapi, farvning af bryn og vipper, voksbehandlinger og ansigtsbehandling.

Det er Katrine Birkemos Olsen som kunderne møder i klinikken By Birkemos på Dyrehøj Vingård, mens Claus stå for markedsføring og administration, samtidig med at han passer sit job som mekaniker. Og der er ingen tvivl om at det var den rigtige beslutning for ægteparret at starte egen skønhedsklinik.

”Det er gået over al forventning, jeg har bare haft forrygende travlt, mange kunder fra både Kalundborg og Røsnæs, men jeg har også ramt sommerhusområdet på Røsnæs, hvor flere planlægger deres besøg i sommerhuset med et besøg her i klinikken,” fortæller Katrine Birkemos Olsen, og fortsætter,

”Jeg har mange par som kommer her, så kan den ene få massage, men den anden går en tur over i Dyrehøj vingårds butik og får et glas vin eller går en tur i vinmarken for at nyde fred og ro og den flotte udsigt.”

Siden starten for et år siden har By Birkemos udvidet tilbuddene til kunderne, nu kan der også bestilles en ansigtsbehandling, hvor der bruges produkter fra Munkholm, som er med naturlige og økologiske ingredienser.

”Der var faktisk flere kunder der efterspurgte at få en ansigtsbehandling, så derfor tilbyder vi nu også det, og produkterne kan samtidig købes i butikken på vingården hver eneste dag mellem 10 og 17,” fortæller Katrine Birkemos Olsen.

Åben når kunderne har tid

By Birkemos har ingen fast åbningstid, men har åben når kunderne har behov, dvs. at der bookes en tid ved at ringe, sms, Facebook og via hjemmesiden, og det kan lige så godt være til en lørdag formiddag eller en tirsdag aften kl. 19, så på den måde er det meget fleksibelt for kunden.

Et års dag fejres

By Birkemos fejrer et års dagen på lørdag d. 18. januar mellem kl. 10 og 16, hvor Katrine Birkemos Olsen tilbyder 10 minutters gratis skulder-nakke massage og der bydes på bobler og appetizer i butikken hos Dyrehøj Vingård. Cafe Dyrehøj har ligeledes åbent for frokost. 

Besøg By Birkemos hjemmeside, KLIK HER

Del