AnnonceLuk annonce
Busskur indviet med nationalsang

19-09-2016

Elever fra Firhøjskolen sammen med borgmester Martin Damm i det nye busskur. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Et helt nyt busskur ved Firhøjskolen blev på festlig vis indviet i dag med både nationalsang og borgmesteren til at klippe den røde snor.

Busholdepladsen ved Firhøjskolen i Føllenslev er lidt af et trafikknudepunkt hvor flere skifter bus og derfor også har lidt ventetid, når vejret er kold, vådt og blæsende har passagererne hele tiden været henvist til at stå ude i det fri, men det er der nu lavet om på. I mange år har lokale kæmpet for at få et busskur hvor især skoleleverne kan stå i læ, nu er kampen slut, et helt nyt flot busskur blev i dag indviet på festlig vis.

Birgit Karre fra Sejerø har gentagne gange kontaktet Kalundborg Kommune for at få etableret busskuret, hun var da også mødt op til indvielsen og foreslog at nationalsangen ’Der er et yndigt land’ blev sunget i dagens anledning, så de fremmødte elever og lærere brød ud i sang inden borgmester Martin Damm klippede den røde snor og dermed er det nye busskur klar til at give ly for regn og vind.

Busskuret er i øvrigt et af de allerførste busskure i et nyt design som bliver standard i Kalundborg Kommune.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0