AnnonceLuk annonce
Burhan G i Kino

11-10-2019

Af Gitte Korsgaard  gitte@tv-kalundborg.dk

I marts 2020 drager Burhan G på Danmarksturné, og fredag den 20. marts 2020 kommer han til Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Kun få måneder efter sin stort anlagte juleturné med Danmarks Underholdningsorkester, inviterer Burhan G sine fans helt tæt på, når han fra marts 2020 drager på en omfattende akustisk Danmarksturné.

Den danske pop- og RnB stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits. Han får pigerne til at hvine, og sætter gang i dansefødderne hos publikum, der troligt skråler med på hans mange kendte numre. Burhan G har et imponerende bagkatalog, der bl.a. tæller hitsinglerne, Kalder Mig HjemJeg Vil Have Dig For Mig SelvMest OndtTættere På HimlenJeg’ I Live og sidst men ikke mindst julehittet Tinka med Frida Brygmann. 

”Det var fantastisk, efter lang tids arbejde, at få Burhan G i hus. Vi glæder os meget,” siger Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Koncerten med Burhan G er altså fredag den 20. marts kl. 20. i Kino Den Blå Engel i Kalundborg. Billetsalget begynder kl. 17 i dag, fredag på Kino Den Blå Engels hjemmeside og i biografen.  Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0