AnnonceLuk annonce
En burger skal da være med brun sovs

17-11-2016

Steffen Kristensen klar med fem nye burgere, den ene er med brun sovs. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er mere end 10 år siden at man har kunne købe en burger med brun sovs i Kalundborg, men nu er den tilbage igen.

Sommeren er forbi og salget af is er ikke længere det store hit, derfor er Kristensens Café og Isbar i Bredgade klar med et helt nyt vinterprogram der består af hele fem forskellige burgermenuer.

”Vi har indført et helt nyt burgerprogram hvor vi kan levere hele fem forskellige burgermenuer, den største nyhed er helt klart Den jyske burger, det er en burger med sennep-ketchup, remoulade, syltede agurker, ristede og rå løg, rødbeder og brun sovs, hjemmelavet brun sovs. Det er mindst 10 år siden at man har kunne få den Jyske burger i Kalundborg, men nu har vi taget den op igen, så vi håber at kunderne tager godt imod”, fortæller Steffen Kristensen, indehaver af cafeen.

Den jyske burger er mest udbredt i Jylland, deraf navnet, og det er kun få steder på Sjælland at den serveres, men nu kan den købes i Kalundborg.

Ud over den Jyske burger tilbyder Kristensens Café og Isbar, den klassiske burger, den mexicanske burger, tømmermandsburgeren og den sunde burger, samt to forskellige burgere til børn.

Udover burgermenuer kan der selvfølgelig stadigvæk købes is, kaffe, kage, spanskrør og desserter, ligesom der stadig er åbent for afholdelse af børnefødselsdage.

Forretningens åbningstider er ændret i forbindelse med efteråret/vinteren, til tirsdag til lørdag fra 14 til 21.

Kristensens Café og Isbar er beliggende Bredgade 63, Kalundborg.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0