AnnonceLuk annonce
Brugsen på Røsnæs vil igen være selvstændig

09-04-2021

Dagli'Brugsen på Røsnæs. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Dagli'Brugsen på Røsnæs, der i februar fejrede 150-års fødselsdag, vil igen være selvstændig efter 15 år under Kalundborg Brugsforening.

Som bekendt er små dagligvarebutikker i mindre samfund over hele Danmark presset på deres økonomi, og har været det gennem mange år.

Dagli’Brugsen på Røsnæs har siden 2006 haft glæde af at være en del af Kalundborg Brugsforening, og fusionen blev dengang da også foretaget af samme økonomiske årsager, og var afgørende for dens fortsatte eksistens.

For at kunne drive dagligvarebutik i mindre samfund, er det bydende nødvendigt med fuld lokal opbakning.

Derfor har det eksisterende butiksudvalg i Dagli’Brugsen på Røsnæs i samarbejde med Kalundborg Brugsforening nedsat en arbejdsgruppe, med det mål at tilføre butiksudvalget nye og flere ressourcer, oplyses i en pressemeddelelse.

Målet med det er igen at oprette en selvstændig brugsforening, der kan sikre at der fortsat er dagligvarehandel på Røsnæs. 

Dette vil samtidig give mulighed for hurtigt og bedre at kunne sikre lokal tilpasning og løsninger, samt forstærke den lokale opbakning til glæde og gavn for både beboerne i området, samt de mange turister der gæster halvøen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0