AnnonceLuk annonce
Brug mobilen i biografen og vind billetter

03-01-2019

Kalundborg Forsyning er første annoncør på det nye spil i Kino Den Blå Engel. Foto: Jens NIelsen

Af Jens Nielsen

I Kino Den Blå Engel bliver det blevet mindre ildeset at hive mobilen frem i mørket, men kun indtil filmen starter. Nu kan gæsterne vinde billetter ved at spille et spil på deres smartphone inden hver forestilling.

Fremover når gæsterne har sat sig godt tilrette i Kino Den Blå Engel, får de nu mulighed for at deltage i en konkurrence, hvor der kan vindes billetter til biografen, sammen med popcorn.

Eneste krav for deltagelse i spillet er en smartphone. Spillet er simpelt, hvilket gør det muligt for alle at deltage - uanset niveau og alder. 

Før spillet startes informeres biografgæsterne via lærredet om at finde mobiltelefonen frem. Af lærredet fremgår også en unik spilkode, som skal indtastes på webadressen spil.eventgames.dk. Herefter er det bare at følge med på lærredet og samle så mange point som muligt.

"Vi plejer ellers at opfordre gæsterne til at gemme mobilen væk, men nu skal de altså lige finde den frem et kort øjeblik, så håber vi bare at de ligger den væk igen," siger Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel.

Det er firmaet Eventgames som har udviklet spillet, som med stor succes har kørt i en del andre biografer efterhånden, og nu er turen så kommet til Kino Den Blå Engel i Kalundborg, hvor konkurrencen er blevet tilbudt Kalundborg Forsyning, så spillet handler om hvad man egentligt må komme i toilettet.

”Vi har i to år kørt vores biografreklame med Trille toilet og Sofus skraldespand, om hvad der må komme i toilettet, nu fik vi tilbudt at være med i det nye spil som de første og det har vi sagt ja tak til, på den måde får vi sat fokus på det problem med at alt for mange kommer de forkerte ting i deres toilet,” fortæller Line Kromann, kundechef hos Kalundborg Forsyning.

Line Kromann og Anne Sødal Aagren, forsyningens kommunikationsmedarbejder, var onsdag eftermiddag forbi i Kino Den Blå Engel for at prøve det nye spil, som fra nu kører før hver eneste filmforvisning de næste tre måneder.

”Vi har i første omgang bundet os for tre måneder, derefter evaluerer vi effekten,” siger Anne Sødal Aagren.

I spillet stilles fem spørgsmål, det ene er fx, ’hvad må du komme i toilettet’, her er der tre svarmuligheder, klude, tandtråd eller lort. Så er det bare at kaste svupperen med sin telefon på det rigtige svar, og man kan hele tiden følge med i hvor mange andre som spiller og hvad de svarer.

Vinderen findes ved simpel lodtrækning blandt alle deltagerne, så har du svaret forkert på et enkelt spørgsmål, er der stadig chancer for at vinde billetter til biografen, og på den måde måske svare rigtigt næste gang.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0