AnnonceLuk annonce
Populær sanger på besøg i Juvi Klubben

27-09-2018

Den populære sanger Bro, alias Kevin Andreasen, gav i går aftes koncert til Juvi Startparty i Juvi Klubben. Foto: Gitte Korsgaard. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den populære sanger Bro gav i går aftes koncert til Juvi Startparty i Juvi Klubben i Kalundborg, hvor også tre upcoming navne underholdte, inden Bro gik på scenen.

Den meget populære popsanger Bro, alias Kevin Andreasen, var hovednavnet i går aftes, da Juvi-klubben i Kalundborg, slog dørene op for efterårets ’Startparty’ for de unge mellem 12 og 14 år.

Bro stod bl.a. bag hittet ”Hvor er du Bro?”,som de fleste unge kender, og ydermere modtog platin i slutningen af 2016. Nummeret er blevet afspillet på Spotify mere end 12 mio. gange. Derudover har han også hittet med sangene ’Sydpå’, ’Glad’ og’Ja’.

De få var de heldige

Der var dog ikke så mange til arrangementet, som man havde håbet på, men de unge der var mødt op, fik intimkoncert med deres idol, ligesom der var autografer, mulighed for selfies osv. efter koncerten.

Juvi-klubben har eksisteret i mange år, og er stadig stedet, hvor de unge i hverdagen kan lytte til musik, spille bordfodbold, bordtennis, Play Station, brætspil, flippermaskiner samt pool/billard. Derudover er der ”bar”, hvor man kan købe sodavand, popcorn m.m. 

Der er gratis entré i hverdagen, hvor der ikke er specialarrangementer.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0