AnnonceLuk annonce
Brilletyv efterlyses af politiet

21-03-2019

Af Jens Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en mand efter tyveri af brillestel fra en forretning i Høng Centret onsdag middag.

Onsdag lige over middag anmeldte personalet fra en brilleforretning i Høng Centret, at en ukendt kunde kunne mistænkes for at have stjålet 3-4 brillestel. Den mandlige kunde havde kl. ca. 12.05 set på brillestellene sammen med personalet, men købte ikke noget og forlod butikken. Kort efter opdagede personalet, at de 3-4 brillestel var blevet stjålet af manden i et ubemærket øjeblik.

Manden var efterfølgende gået ind i en anden butik, hvor politiet ud fra videoovervågningen kunne få følgende beskrivelse af manden: østeuropæisk af udseende, 38-42 år, 170-175 cm høj, muskuløs af bygning, skaldet, bar briller i kraftigt metalstel med rød stribe, iført sixpence, blå dynevest og cowboybukser. Han talte dansk med accent.

Politiet fandt ikke manden trods eftersøgning af ham med flere patruljer i området.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der måtte have set manden i Høng-området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0