AnnonceLuk annonce
Brian fik sit ben smadret i brutalt overfald

05-11-2018

Brian Sønder Andersen har været igennem en operation med sit ben efter det voldlige overfald. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Brian Sønder Andersen, Kalundborg, fik sit ben brækket to steder efter et voldsomt overfald på parkeringspladsen uden for værtshuset Kontoret lørdag nat. Videoovervågning er overgivet til politiet.

Alle som kender Brian Sønder Andersen fra Kino Den Blå Engel ved at han på ingen måde er provokerende og en slagsbror, men altid smilende og i godt humør, alligevel blev han offer for et fuldstændig vanvittigt overfald på parkeringspladsen uden for værtshuset Kontoret lørdag nat.

Brian var sammen med familie og gode venner på Kontoret for at fejre en god uge i biografen med hele tre udsolgte koncerter, men hvad der skulle have været en glad aften endte på Holbæk Sygehus

Ifølge vidner var der fem mand om overfaldet, hvor Brian Sønder Andersens ene ben er brækket hele to steder fra knæet og ned.

”Jeg husker intet, jeg gik ud for at få lidt luft og det næste jeg husker er at jeg ligger på jorden, og da jeg prøver at rejse mig op kan jeg ikke støtte på benet og foden vender den forkerte vej,” fortæller Brian Sønder Andersen i telefonen fra sygesengen på Holbæk Sygehus.

Brian har søndag været i gennem en operation på sygehuset og mandag sidst på formiddagen var han ude af sengen for at prøve at støtte på benet, men der kommer til at gå lang tid før gips og krykker forsvinder.

”Benet er brækket to steder fra knæet og ned, så lægerne har boret en jernstang ned gennem knæet for at fiksere knoglerne, og de siger at enten er det blevet sparket på meget hårdt eller også er der hoppet på benet sådan som det er brækket,” fortæller Brian Sønder Andersen.

Politiet ser med stor alvor på sagen, og vidner på stedet har navne på flere af voldsmændene, og de er nu givet videre til politiet, ligesom videoovervågning fra området også er vidergivet til politiet.

Brian Sønder Andersen kalder overfaldet fuldstændigt vanvittigt og håber at voldsmændene bliver pågrebet og stillet til ansvar.

"Vi ser med stor alvor på det meningsløse grove overfald og opfordrer alle som har set eller hørt noget til at henvende sig til politiet," siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder ved Midt-og Vestsjællands Politi.

Læs også: 46-årig indlagt efter brutalt og umotiveret overfaldFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0