AnnonceLuk annonce
Med risiko for næseblod og et blåt øje

13-01-2018

Bertram Olsen fra Kalundborg Bokseklub boksede i dag Diplomkamp til Breddestævne i Spiralen i Kalundborg. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I dag har der været Breddestævne i Kalundborg Bokseklub, hvor små 60 boksere boksede i ringen i Spiralen i Kalundborg. Der blev både bokset ’rigtige’ boksekampe samt diplomkampe.

Hele formiddagen i dag har både børn og voksne uddelt ’øretæver’ i Spiralen i Kalundborg, hvor der i dag var Breddestævne, arrangeret af Kalundborg Bokseklub med hjælp fra SABU (Sjællands Amatør Bokse Union).

28 kampe blev der bokset i Spiralen i dag. Fire ’rigtige’ boksekampe, og 24 diplomkampe, dvs. kampe, hvor der reelt ikke er en vinder, men bokserne får point for forskellige ting undervejs i kampen, og opnår derefter et diplom. Deltagernes alder spænder vidt, lige fra 11-12 år til boksere i 30’erne, og kilomæssigt fra 32-35 kg til 80 kg. Deltagerne kom fra Kalundborg Bokseklub, men også fra bokseklubber i Nykøbing Falster, Herlev, Amager, Haslev, Gilleleje, Nykøbing Sjælland og Korsør. Der var også god opbakning fra tilskuerne, der var kommet for at heppe på de forskellige.

”Det er rigtig godt, at vi kan få stablet sådan et breddestævne på benene, for udover boksestævnet sidste år i Kalundborg Hallen, har vi ikke afholdt stævne i Kalundborg Bokseklub i 21 år. Vi afholder boksestævne i Kalundborg Hallen den 2. februar, og vi vil rigtig gerne, at det bliver en tilbagevendende begivenhed i Kalundborg hvert år,” siger formand for Kalundborg Bokseklub, Jesper Hansen, der har været formand for klubben siden 2006.

I Kalundborg Bokseklub træner omkring 80 medlemmer flere gange om ugen. Der er træning fire gange om ugen, og der er også børnehold samt et 'tøsehold' - Bliv Slank Uden Bank, som er meget populært blandet kvinderne i byen, da boksning er rigtig god motion.

”Rigtig mange bokser på motionsplan, og vi er glade for, at der er flere og flere, der kommer og er med i klubben,” siger cheftræner, Jesper Christiansen.

I Kalundborg Bokseklub er der to medlemmer, der bokser elitekampe, syv der er kampboksere og ti, der træner op til at blive kampboksere. Derudover er resten motionister, og alle er velkomne.

Der er i øvrigt boksestævne i Kalundborg Hallen den 2.februar.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0