AnnonceLuk annonce
Travle brandfolk

22-03-2017

Brand i en traktor på Istebjergvej i Kalundborg. 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vestsjællands Brandvæsen kedede sig ikke onsdag aften. Brandalarmen gik med jævne mellemrum, og brandfolkene rykkede hurtigt ud.

I går aftes havde Vestsjællands Brandvæsen travlt. Kl. 19 blev de kaldt ud til en brændende bil ved NOV Flexibles (tidligere NKT) på Sydhavnen i Kalundborg. En mand havde stået og svejset på sin bil, da den var brudt i brand. Han fik imidlertid skubbet bilen ud af værkstedet, så den stod i det fri på havnen, og brandvæsenet således let kunne slukke branden.

Kl. 21 blev brandfolkene igen kaldt ud til endnu en brand, da der var gået ild i en traktor på Istebjergvej i Kalundborg. Her havde en mand været ved at hælde brændstof på traktoren og efterfølgende forsøgt at starte den med startkabler, da der gik ild i den. Vestsjællands Brandvæsen var også her hurtigt på stedet, og fik branden under kontrol og slukket.

Tre kvarter senere gik brandalarmen endnu engang på brandstationen. Denne gang var det på Røsnæs Strandhotel, at brandalarmen var gået. Det var imidlertid en fejl i systemet på hotellet, og brandfolkene kunne køre hjem. Men inden de kom derfra, gik alarmen endnu engang - denne gang på lageret til Netto i Høng. Men også dette viste sig at være en fejlalarm, og brandfolkene kunne igen køre mod brandstationen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0