Branden spredte sig 

Branden i sommerhuset i Saltbæk torsdag aften spredte sig senere på aftenen til et udhus, og brandvæsnet måtte af sted igen. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vestsjællands Brandvæsen måtte omkring kl. 21 torsdag aften igen af sted til Saltbæk ved Kalundborg, hvor de tidligere på aftenen havde slukket brand i et sommerhus. 

Brandvæsnet måtte igen torsdag aften af sted til Saltbæk, hvor de tidligere på aftenen havde slukket en brand i et sommerhus, der desværre nedbrændte. Nogle timer senere var der imidlertid brand i et udhus, der ligger i tilknytning til sommerhuset på Stærevænget. 

Brandvæsnet fik slukket ilden i skuret, som nedbrændte delvist. Brandvæsnet havde ikke konstateret ild i skuret, i forbindelse med slukningsarbejdet i sommerhuset tidligere. 

Politiet undersøger nu de brænde i sammenhæng for at klarlægge årsagen til brandene, men har indtil videre ikke fundet noget mistænkeligt. De foreløbige undersøgelser tyder på, at branden i sommerhuset startede på grund af en fejl i en el-installation.

Del