AnnonceLuk annonce
Brandbiler og røgdykkerbane hos Meny

15-10-2018

I denne uge kan børnene få lov til at scanne forældrenes varer hos Meny. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vestsjællands Brandvæsen kommer forbi Meny i Kalundborg fredag og lørdag med et par af de store brandbiler, men der er også andre sjove aktiviteter i efterårsferien hos Meny.

Der bliver masser af blå blink på parkeringspladsen hos Meny i Kalundborg på fredag og lørdag, når et par af de store brandbiler fra Vestsjællands Brandvæsen kikker forbi.

Brandbilerne vil være udstillet ved Meny, fredag fra 15-18 og lørdag fra 10-14, hvor alle interesserede kan kikke nærmere på brandbilerne.

Brandfolkene fra Vestsjællands Brandvæsen har også en mobil røgdykkerbane med til Meny, så børn kan opleve at være en rigtig brandmand og få lov til at kravle rundt som røgdykker.

Købmand Peter Egebæk serverer kage og juice til børnene og der er kaffe til de voksne.

I øvrigt vil det voksne publikum hver dag i efterårsferien kunne få gratis kaffe og masser af smagsprøver i bagerafdelingen.

En af de andre aktiviteter i efterårsferien er en ’børnekasse’, hvor børn kan få lov til at scanne forældrenes varer, det plejer altid at være et hit, og måske er der en kommende kassemedarbejder blandt børnene.

Peter Egebæk og personalet hos Meny har også lavet en skattejagt i forretningen, følges skattekortet er der lækker juice hvor skatten er gemt.

Meny tilbage til normale tilstande

Meny har været ramt af en vandskade som har gjort det nødvendig at skifte gulvet i en stor del af forretningen, det arbejde er nu afsluttet og personalet er begyndt at sætte hylder og varer på plads igen, derfor vil der i starten af denne uge være ekstra heftig aktivitet hos Meny, men Peter Egebæk har sat ekstra meget personale på vagt, til at hjælpe kunderne med at finde varerne. I starten af næste uge skulle Meny gerne være helt på plads i gen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0