AnnonceLuk annonce
Brand i båd

24-03-2021

Tirsdag aften opstod der brand i en båd i en have i Havnsø. Foto: Skadestedsfotograf.dk – Johnny D. Pedersen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag aften omkring kl. 17.30 blev Vestsjællands Brandvæsen tilkaldt til brand i en båd, der stod hjemme i haven hos ejeren i Havnsø.

Omkring kl. 17.30 tirsdag aften blev Vestsjællands Brandvæsen kaldt til brand i en glasfiberbåd, der stod hjemme i haven hos ejeren på Strandgårdsvej i Havnsø. Ejeren havde selv fået slukket ilden i sin nyrenoverede båd, da brandvæsnet, kort efter alarmopkaldet, kom frem, men de efterslukkede branden. Desværre havde ejeren, under sit slukningsarbejde, indåndet en hel del røg fra branden, og måtte af sted til hospitalet.

”Ejeren havde selv fået slukket branden, men havde i den forbindelse desværre også indåndet røgen, så han kørte af sted med ambulancen til hospitalet. Udover at han havde indåndet en hel del røg, havde han også fået nogle forbrændinger på kroppen,” fortæller indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, Jan Clausen.

Årsagen til branden kendes endnu ikke, men umiddelbart mener indsatslederen, at der tale om en kortslutning i en elinstallation i båden. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0