AnnonceLuk annonce
Brand på havnen

08-09-2019

Vestsjællands Brandvæsen blev søndag middag kaldt ud til brand på Sydhavnsvej i Kalundborg, hvor det røg fra taget på den store bygning. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Vestsjællands Brandvæsen blev søndag middag kaldt ud til brand på Sydhavnsvej i Kalundborg, og da indsatslederen og de første brandfolk ankom til stedet, kunne de ganske rigtig se røg fra taget på den store bygning, der indeholder korn.

Brandfolkene har efterfølgende været nødt til at skære hul i bygningen, så de kunne komme ind til kornet, da de kunne se både flammer og røg, men havde svært ved at komme til. Da de kom igennem, fandt de en motor, der kører ventilationssystemet, der var brændt sammen, da den var blevet dækket til af noget korn. Motoren har brandfolkene nu fået ud, men de skal fortsat grave ca. en meter ind i kornet, for at være sikker på, at alt er slukket. 

Midt- og Vestsjællands Politi er også ankommet for at holde styr på trafikken i området, da brandbilerne er nødt til at holde delvist på vejen, og derfor spærrer i den ene kørselsretning. Brandfolkene arbejder altså endnu på stedet, og regner med at være færdige i løbet af et par timer, fortæller indsatsleder ved Vestsjællands Brandvæsen, Jan Clausen. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0