AnnonceLuk annonce
Borgmesterstang, drømme- eller rævekage

12-10-2017

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Danmarks Naturfredningsforening inviterer til et lidt utraditionelt vælgermøde søndag den 22. oktober kl. 14 på Fugledegård ved Tissø.

Til vælgermødet, den 22. oktober på Fugledegård, har Danmarks Naturfredningsforening, i samarbejde med Naturpark Åmosen, inviteret alle natur- og miljøinteresserede til ”Naturpolitisk kagebord”, hvor deltagerne i vælgermødet er repræsentanter fra de opstillede politiske partier og lister. Arrangørerne har stillet krav til deltagerne om at medbringe en forhåbentligt hjemmebagt og ikke kun hjemmebragt kage. Men derudover skal kagerne også symbolisere partiernes natur- og miljøpolitik, altså en Naturpolitisk kage.

De politiske partiers repræsentanter indfører via deres naturpolitiske kage tilhørerne i partiets natur og miljøpolitik.

Vi gerne høre, hvordan de lokale kandidater vil prioritere naturen, miljøet og klimaet. Vi vil lade dem fortælle om deres visioner for at beskytte og skabe mere og smukkere natur i Kalundborg Kommune,” lyder det fra Danmark Naturfredningsforening.

Borgmesterstang, drømme- eller rævekager

Arrangørerne sætter næsen op efter nogle kreative naturpolitiske kager - om det så bliver en hel række borgmesterstænger, drømme- eller rævekager er helt op til partierne. Alle er velkomne til at deltage i debatten, og man håber på, at rigtig mange vil møde op, og stille kandidaterne spørgsmål til netop deres miljøpolitik. Ordstyrer er Jørgen T. Madsen.

Efter den naturpolitiske præsentationsrunde bydes der på kaffe og te. Partiernes naturpolitiske kager serveres selvfølgelig til kaffen.

Ifølge arrangørerne er arrangementet stablet på benene primært, fordi natur- og miljøpolitikken stort set var usynlig i valgkampen i Kalundborg Kommune i 2013. Det vil arrangørerne med deltagernes hjælp gøre deres til, at den ikke bliver til dette kommunevalg.

Deltagere fra følgende partier og lister: Venstre, Socialdemokratiet, Enhedslisten, Det Radikale Venstre, Liberal Alliance, Alternativet, Socialistisk Folkeparti, Nye Borgerlige, Mangfoldighedslisten og Skolelisten – har givet tilsagn om deltagelse.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0