AnnonceLuk annonce
Borgerne efterspørger mere politi

10-12-2018

En række børn fik lov til at sidde i politibilen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Politiet var mødt op ved Rema 1000 på Klosterparkvej i eftermiddag, bl.a. for at få en dialog om, hvad borgerne opfatter som generelt utryghedsskabende i lokalområdet, men også for at eventuelle vidner kunne komme i kontakt med politiet i forbindelse med skudepisoden søndag aften.

"Det er stort set det samme alle siger, der mangler mere politi i Kalundborg,” fortæller Peter Holm, områdebetjent fra Kalundborg.

Mandag eftermiddag var områdebetjente fra Midt- og Vestsjællands Politi mødt op foran Rema 1000 på Klosterparkvej, dels for at virke tryghedsskabende efter skudepisoden søndag aften, hvor en 22-årig mand blev ramt af flere skud mens han var passagerer i en bil, dels for at borgerne kunne henvende sig med eventuelle oplysninger om skudsagen, og så ellers møde borgerne i øjenhøjde og få en dialog.

”Hvornår indfører i visitationszone”, spørger en borger, mens en mor til en medarbejder hos Rema 1000 spørger, ”Er det sikkert at sende sit barn på arbejde i Rema 1000.”

Men fælles for de voksne som kommer hen til de to betjente er, meningen om at der mangler politi i Kalundborg.

I mellem snakken med de voksne var der også tid til at de mindste borgere kunne få lov til at sidde i politibilen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0