AnnonceLuk annonce
Borgermøde om kæmpe byudviklingsprojekt

27-03-2021

Her er området som AP Ejendomme vil udvikle de kommende år med mange spændende nye boliger. 

Af Jens Nielsen

Kalundborg midtby vil inden for de næste 8 – 10 år gennemgå en stor forandring. Et Byudviklingsprojekt er inddelt i fire delområder. Det store ambitiøse projekt præsenteres på et virtuelt borgermøde d. 7. april.

Kalundborg Kommune er under udvikling til at blive et nationalt, regionalt og internationalt kendt knudepunkt og center for udvikling af avanceret biotekproduktion.

Lige nu er Biomanufacturing Project House under opførelse på Rynkevangen i Kalundborg, et byggeri som AP Ejendomme står bag, og det er lige netop AP Ejendomme, et selskab under AP Pension, som sammen med Kalundborg Kommune, nu vil by udvikle Kalundborg i et kæmpestort ambitiøst projekt, som ikke tidligere er set i Kalundborg Kommune.

Området som skal by udvikles strækker sig fra parkområdet mellem Kalundborg Gymnasium og Munkesøparken og til højbyen i syd og er inddelt i fire delområder som skal blive til spændende byggerier indeholdende lejligheder til både studerende, forskere, men også til hr. og fru Kalundborg.

Processen vil strække sig over 8 – 10 år, men allerede i år sættes der gang i de første byggerier.

Indtil videre er der ikke kommet så mange informationer frem om det store projekt, men hele projektet præsenteres for borgerne på et virtuelt borgermøde onsdag d. 7. april kl. 17, hvor borgmester Martin Damm og direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson, vil gennemgå de fire forskellige delområder, og hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål til projektet.

Man kan tilmelde sig borgermødet på Kalundborg Kommunes hjemmeside fra lørdag efter middag.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0