AnnonceLuk annonce
Borgermøde om Røsnæs Brugs

14-07-2021

Borgermøde om Røsnæs Brugs. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 15. juli er der borgermøde i Røsnæs Forsamlingshus omkring stiftelsen af Danmarks nyeste brugsforening -  Røsnæs Brugs.

Røsnæs Brugsforening inviterer borgere til møde om Røsnæs Brugs torsdag den 15. juli kl. 17 i Røsnæs Forsamlingshus. Her skal der snakkes om, hvordan brugsforeningen får samlet 500.000 kr., som de mangler til at starte op.  

Brugsforeningen blev officielt stiftet i maj, og den 1. september kan man overtage lokalerne i Dagli'Brugsen i Ulstrup fra Kalundborg Brugsforening, men man mangler ca. 500.000 kr. til at starte op for. Forhåbningen er, at borgerne vil bakke op om projektet og bl.a. købe andelsbeviser til 1.000 kroner stykket.

Arbejdet med at etablere den nye brugsforening begyndte allerede i november 2020, da Kalundborg Brugsforening besluttede, at den ikke længere ville drive brugsen på Røsnæs. I maj blev Røsnæs Brugsforening til med 55 personer som stiftere. Planen var, at man allerede på det tidspunkt ville have holdt borgermøde, men COVID-19-situationen gjorde, at man måtte udsætte det.  


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0