AnnonceLuk annonce
Borgere plantede træ i protest mod kommunen

12-04-2018

Beboerne i Bag Slotsgraven i Kalundborg plantede et træ i protest mod Kalundborg Kommune. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En række beboere i Bag Slotsgraven i Kalundborg er trætte af at vente på Kalundborg Kommune, derfor plantede de selv et træ i protest torsdag eftermiddag.

I gennem mange år stod der to store træer på den offentlige trekant der findes lige over for Asylbørnehaven i Bag Slotsgraven, Kalundborg.

Det ene træ væltede i en storm og det andet fældede kommunen, herefter blev der plantet to nye træer som, ifølge beboerne i området, ikke blev passet og vandet, og derfor hurtigt døde igen.

Det er efterhånden mindst fem år siden og beboerne har flere gange henvendt sig til Kalundborg Kommune med ønske om igen at få et par træer på den grønne plet, dog uden resultat.

Det fik i dag en række af beboerne til at gribe til en selvtægts aktion. De mødtes midt på eftermiddagen og plantede et træ i plænen, et træ som i forvejen er gået ud, men som var blevet flot dekoreret, med en opfordring til Kalundborg Kommune om at erstatte de træer de fældede.

En af beboerne, Inge Marie Holst, havde til lejligheden skrevet et lille digt som er hængt på træet, der stod bl.a.

”Nu gik vi her og vented’

og tænkte der kommer nok to nye

til gavn og glæde for vor by

Vi venter stadig, og man siger jo,

At hvis man venter længe nok…….”

Hvor længe beboerne skal vente før der plantes to nye træer vides ikke.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0