AnnonceLuk annonce
Boligselskab opfører 400 kvm. stort aktivitetshus

01-10-2019

KAB begynder nu opførelsen af et 400 kvm. stort aktivitetshus i Sct. Olaiparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Almennyttige Boligselskab, KAB, går nu i gang med at opføre et 400 kvm. stort aktivitetshus i Sct. Olaiparken. Budgettet er på 10 mio. kr.

Der er sat byggeplads hegn op, og i løbet af få dage rykker mandskab og maskiner ind i Sct. Olaiparken i Kalundborg, for at begynde på opførelsen af et 400 kvm. stort aktivitetshus, som skal være fælles for beboerne i Sct. Olaiparken og beboerne i KAB’s øvrige lejemål på Klosterparkvej.

Det nye aktivitetshus bygges helt ud til Klosterparkvej ved siden af en af bebyggelsens parkeringspladser og huset får navnet Al-Huset.

”Al-Huset, det står for et hus for alle, forsamlingshus, aktivitetshus, hvor der bl.a. skal være et hobbyrum, en multisal, en cafédel, kontor og mødelokale, og så er det op til beboerne at fylde rammerne ud,” fortæller Richard Poulsen, formand for KAB.

Al-Huset kommer også til at rumme kontoret for Tryghed og Trivsel.

Budgettet for det nye aktivitetshus er på 10 mio. kr., penge som boligselskabet selv har det meste af, og som støttes af midler fra Landsbyggefonden.

JQT Totalbyg fra Holbæk skal stå for opførelsen af selve huset, mens det er det lokale elektrikerfirma Electricom som har vundet entreprisen på el og vvs.

Det nye aktivitetshus forventes at stå færdigt om et år.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0