AnnonceLuk annonce
Beboere indkaldes til møde om påsatte brande

29-11-2016

Politi og boligselskabet gør alt for at stoppe de mange påsatte brande i Sct. Olaiparken. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Almennyttige Boligselskab arbejder på højtryk for at stoppe de påsatte brande i Sct. Olaiparken.

Fire påsatte brande i en kælder og en trappeopgang på kun en uge, det er desværre det problem som beboerne og Kalundborg Almennyttige boligselskab kæmper med lige nu.

”Det gør beboerne meget utrygge og derfor gør vi alt hvad vi kan for at stoppe de mange påsatte brande, bl.a. er der sat låse i barnevognsrummene, hvor der ind i mellem er henstillet gamle sofaer og andre møbler som der kan sættes ild i, alle døre til kældrene er låst og på torsdag aften er beboerne indkaldt til beboermøde hvor vi skal drøfte problemet, der er også omdelt løbesedler til beboerne hvor vi opfordrer alle til at holde øjne og øre åbne og straks kontakte politiet hvis de ser noget mistænkligt”, fortæller Richard Poulsen, der er formand for Kalundborg Almennyttige Boligselskab.

I de senere år har der været ro og en god stemning i området og derfor er formanden selvfølgelig ked af at de mange brande skal få den dårlige stemning tilbage.

”Så snart der sker noget på Klosterparkvej, så bliver Sct. Olaiparken altid nævnt, selv om tingene foregår andre steder i området, det er vi selvfølgelig kede af, for i dagligdagen er her ingen store problemer, beboerne bakker flot op om de aktiviteter som er i området, fx har vi lige afholdt beboermøde med et rigtigt flot fremmøde af såvel danske som borgere med anden etnisk baggrund”, siger Richard Poulsen.

Formanden for boligselskabet har ingen ide om hvorfor der tændes ild i den samme kælder flere gange efter hinanden, der kan være tale om alt fra nabochikane til en syg mands værk, men Kalundborg Almennyttige boligselskab samarbejder med politiet for hurtigst muligt at stoppe brandene så beboerne igen kan være trygge i området.

Normalt er alle dørene til kælderen låst og det er kun beboerne som kan låse sig ind.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0