AnnonceLuk annonce
Bogstavjagt med BEVÆG

05-09-2019

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Op til BEVÆG, der er en Sundheds- og Idrætsfestival nu på lørdag, kan man gå på bogstavjagt med BEVÆGERNE, og deltage i en konkurrencen om et gavekort til Vores Kalundborg på 1.000 kr. 

Sådan deltager man

BEVÆGERNE har kedet sig, og har stjålet alle BEVÆG-bogstaverne og gemt dem rundt omkring i Kalundborg Midtby. Heldigvis er nogle af dem fanget på video. Hvis man kan gætte, hvor BEVÆGERNE har placeret bogstaverne, deltager man i konkurrencen.  

Man deltager i konkurrencen ved at hente et skattekort på Kalundborg Bibliotek, her finder man videohints, og skal derefter skrive, hvor man tror BEVÆGERNE har gemt bogstaverne. Udfyld skattekortet, og aflevér det i den grønne postkasse på biblioteket, så er man med i konkurrencen. Vinderen trækkes til BEVÆG den 7. september kl. 14., og man skal være tilstede, ellers trækkes der en ny vinder. 

Konkurrencen er i samarbejde med Vores Kalundborg, der har sponseret gavekortet.

Se alle videoerne, KLIK HER

Du har også mulighed for at deltage i en konkurrencen om et INSTAX polaroid-kamera til BEVÆG - en sundheds- og idrætsfestival fra kl. 10.00 - 14.00 nu på lørdag. Alt du skal gøre er at finde en af BEVÆGERNE (de grønne mænd), som går rundt i Kalundborg på lørdag, tag' en selfie med din telefon og opload din selfie i kommentarsporet på facebooksiden for BEVÆG, Klik herKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0