AnnonceLuk annonce
Spændende teater for de allermindste

05-03-2019

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 9. marts er der  børneteater i I Ubby Forsamlings- og Kulturhus. Det er Faster Cool, der optræder med forestillingen ”Regnbuebillen.”

Endnu en gang er det muligt, at opleve spændende teater for de allermindste, når teatret Faster Cool gæster Ubby Kultur – og Forsamlingshus med forestillingen ”Regnbuebillen”. 

Faster Cool arbejder med forestillinger, der mixer mange forskellige virkemidler for at lave en levende kulisse bag deres fortælling. Teatret Faster Cool har specialiseret sig i teaterforestillinger for det yngste publikum og deres voksne. Teatret tager med humor, sanselighed, musik og poesi kunstnerisk udgangspunkt i sit publikums ståsted: Det at være ny i livet og lære hver eneste dag, at gå verden i møde med leg, lyst og hjertet forrest.

Billen Billy er ikke som de andre biller. Han kan ikke holde sin plads i rækken, og han glemmer at svare, når der er navneopråb. For verden er så forunderlig og spændende. En regnbue viser sig på himlen, men Billys familie er for længst marcheret væk fra stedet, hvor Billy stoppede op for at se på regnbuen i horisonten. Således begynder en sanselig rejse med farverne som kompas i et eventyrligt univers med syngende snegle og mælkebøtter med bøtte-kløe. Man følger billens rejse i begejstring for farver. I mødet med den farverige verden får den selv kulør og bliver til en regnbuebille

Kalundborg Biblioteker står bag arrangementet, og forestillingen vises i Ubby Kultur-og Forsamlingshus lørdag den 9. marts kl. 10 -10.35. Billetter købes på www.kalundborgbib.dkunder ’Det Sker’.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0