AnnonceLuk annonce
Børnenes uge i Skoringen

09-05-2020

Et lille udsnit af de mange sko og sandaler som er på tilbud til Børnenes uge. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Skoringen i Kalundborg er klar til en hel uge med gode tilbud til børnefamilierne.

Fra på mandag d. 11. maj og til og med lørdag d. 16. maj afholder Skoringen i Kalundborg ’Børnenes uge’, en hel uge med gode tilbud til de yngste i familien.

Der er rigtigt mange gode tilbud på sko og sandaler, køber man et par sko gives der 30% rabat, to par udløser 40% rabat og købes der tre par eller mere, så er der hele 50% rabat, så der er noget at komme efter.

Normalt gælder de gode tilbud i tre dage, men på grund af corona-situationen, er tilbuddet udvidet til at gælde en hel uge.

”Skoringen har valgt at lave det til Børnenes uge, så de gode tilbud bliver spredt ud over flere dage, på den måde håber vi at kunne undgå at kunderne kommer til at stå for tæt,” fortæller Anne Jørgensen fra Skoringen i Kalundborg.

Børnenes uge skulle egentligt have været afviklet sidst i masts, men på grund af, at storcentre blev lukket. Blev aktiviteten udskudt til næste uge.

”Det er en lidt speciel situation for os alle, vi er fx kun to på arbejde her i forretningen, så vi håber at kunderne tager hensyn og har forståelse,” siger Michael Jørgensen fra Skoringen i Kordilgade, Kalundborg.

 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0