AnnonceLuk annonce
Børnenes Dag bliver nu endnu mere attraktiv hos Skoringen

02-09-2019

Nicoline Valentin og Michael Jørgensen fra Skoringen i Kalundborg, klar med gode tilbud på sko til de mindste. Foto: Jens Nielsen

Traditionen tro hilser Skoringen i Kordilgade efteråret velkommen med Børnenes Dag, som starter torsdag den 5. september. Børnenes Dag er en eftertragtet begivenhed hos børnefamilierne i Kalundborg, og dette efterår bliver med garanti ingen undtagelse. På baggrund af flere kundeønsker har Skoringen nemlig valgt at tilpasse sin populære kampagne, så den nu er langt mere fleksibel til gavn for kunderne.

Børnenes Dag forløber traditionen tro over tre dage og byder som altid på fest, farver og gode tilbud i butikken på Kordilgade. Men dette efterår tager Børnenes Dag en ny drejning. Skokæden har nemlig valgt at ændre kampagnetilbuddet, der som bekendt er omdrejningspunktet for Børnenes Dag, så kunden nu har nemmere ved selv at sammensætte sit indkøb og stadig opnå store besparelser.

Hos Skoringen i Kordilgade ser man frem til at præsentere kunderne for det nye tiltag.

”Børnenes Dag er noget rigtig mange af vores kunder efterspørger og ser frem til. På baggrund af flere kundehenvendelser har vi valgt at ændre konceptet lidt, så tilbuddet kan sammensættes mere fleksibelt. Med det nye tilbud får kunden stadig en favorabel rabat uden at komme hjem med mere, end man måske får brug for. Vi er glade for at kunne imødekomme kundernes ønsker, og jeg er sikker på at det bliver taget godt imod,” fortæller Anne Jørgensen, som er indehaver af butikken i Kalundborg.

Hvor tilbuddet på Børnenes Dag tidligere hed to par for ét pars pris, opnår kunden nu i stedet rabat pr. par og kan dermed selv skalere op og ned efter kundens reelle behov. Ved køb af tre eller flere par af de udvalgte modeller får kunden alle par til halv pris.

Men det er ikke kun ekstra gode tilbud, som butikken byder på i forbindelse med Børnenes Dag. Der er også forberedt forskellige børneaktiviteter, så det lige bliver lidt sjovere at handle sko.

”Børnenes Dag er en festdag, og derfor gør vi altid lidt ekstra ud af oplevelsen for børnene. Vi arrangerer blandt andet et tegnebord, som plejer at være en stor succes. Så kan børnene nemlig tegne og prøve sko på skift. De kan også indlevere deres tegning og være med i konkurrencen om at vinde en stor Skofus hund, som jo er højt elsket af alle børn," fortæller Anne Jørgensen.

Børnenes Dag starter i butikken og på Skoringens webshop torsdag den 5. september kl. 10.00 og slutter lørdag den 7. september kl. 14.00. Tilbuddet gælder på et stort udvalg af sæsonens børnemodeller, heriblandt nogle af de populære mærker som Ecco, Skofus og Skechers, hvor kunden ved køb af et par får 30%, ved køb af to par 40% på begge par, og ved køb af tre eller flere par får 50% på alle par.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0