AnnonceLuk annonce
Dumt at lave hjulspin uden for politistationen

21-08-2020

Af Jens Nielsen

Det er altid en god ide at holde sig til loven, og især når man er lige uden for en politistation, det måtte en 20-årig mand fra Kalundborg sande efter at have lavet hjulspin lige uden for politistationen i Kalundborg.

Mange tror fejlagtigt at politistationen i Kalundborg er ubemandet, men det er ikke rigtigt. Forleden kunne flere betjente opleve en 20-årig ung mand lave hjulspin med sin Mercedes Sprinter ladvogn, så skærmkasserne blev fyldt med røg og dækkene skreg, da han kørte ud fra havneparken i Kalundborg, lige ud for vinduerne til politistationen, oplyser politiet i Kalundborg.

Det var derfor en nem sag for betjentene at aflæse nummerpladen og efterfølgende tage kontakt til den 20-årige. Han erkendte da også forseelsen, og kan nu se frem til at der kommer en hilsen fra politiet i sin e-boks.

”Der er alt for mange som ikke overholder færdselsreglerne og kører hensynsløst, derfor vil politiet i den nærmeste fremtid sætte ekstra fokus på den type forseelser,” fortæller Jesper Engel, fra lokalpolitiet i Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0