AnnonceLuk annonce
Sigtet for blufærdighedskrænkelse

15-06-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Lørdag aften anmeldte moderen til en 12-årig pige fra Kalundborg, at datteren og en 11-årig veninde, også fra Kalundborg, var blevet kontaktet af en fremmed mand, der havde siddet på en bænk ved en kirkegård. 

Da pigerne gik forbi, spurgte han dem efter en lighter, hvorfor pigerne kiggede hen mod ham. De så da, at han sad med opknappede bukser, og holdt sit lem i hånden. Pigerne løb fra stedet og underrettede deres forældre om sagen. 

Politiet kørte straks til stedet, og traf den beskrevne stadig siddende på bænken. Der var tale om en 24-årig mand fra Jyderup, som blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse over for pigerne. I forbindelse med anholdelsen foretog politiet en ransagning af hans bil i nærheden. I den fandt politiet knap et gram amfetamin, så han blev også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. 

Den 24-årige blev løsladt efter afhøring til sagerne, men vil høre nærmere fra politiet, når de skal afgøres.

I november 2019 var der ligeledes to episoder, hvor en mand på samme alder blottede sig over for to kvinder i Møllestræde i Kalundborg. Læs Endnu en blufærdighedskrænkelse og Mand blottede sigFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0