AnnonceLuk annonce




Blomster for en ekstra indsats

25-01-2021

Mandag formiddag fik Heidi Christensen fra Årby Skole overrakt en buket blomster af Dicte Andersen, som tak for indsatsen i forbindelse med online undervisningen. Foto Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I en tid, der kræver lidt ekstra af os alle på den ene eller den anden måde, vil TV-Kalundborg gerne give en buket blomster til en lærer, der gør en ekstra indsats for sine elever.

Der er ingen tvivl om, at mange lærere, pædagoger og andre fortjener en buket blomster for deres indsats i en tid, der er svær for mange. Ligesom så mange andre, har også skolelærerne ydet en ekstra indsats for, at den virtuelle undervisning skal fungere for alle elever. TV-Kalundborg har derfor valgt at forære en buket blomster til en af de lærere, der har gjort noget særligt for sine elever i forhold til nødundervisning.

Der er kommet rigtig mange nomineringer ind – alle med gode argumenter for, hvorfor en given lærer skal have en buket blomster, og det har været svært at vælge blot en enkelt ud. Men det blev Heidi Christensen fra Årby Skole, der rendte med den fine buket bundet hos Den Lille Blomsterbutik i Kalundborg. 

Heidi Christensen er engelsk- og billedkunstlærer på Årby Skole, og har samtidig bibliotekstjansen. Hun er bl.a. lærer for Dicte Andersen, der går i 2.A. Dicte Andersen har selv skrevet et brev til TV-Kalundborg med gode argumenter for, hvorfor Heidi Christensen skulle have en buket blomster.

”Hun laver gode og sjove timer på teams, og hun sender kreative ting, vi kan lave hjemme, så dagen ikke bliver kedelig. Hun lytter altid meget til os, og når vi henter bøger på skolen, smiler hun altid meget, og jeg får lyst til at kramme hende,” skriver Dicte Andersen bl.a. i sit brev til TV-Kalundborg.dk.

Dictes mor, Camilla Andersen uddyber endvidere: ”Hun giver sig altid tid til børnene. Lytter til dem også i en tid med afstand. Hun formidler tingene på en så fin og børnevenlig måde, og skaber tryghed for børnene. Hun er deres stabile holdepunkt, og Dicte føler, at hun altid kan gå til Heidi, hvis der er et problem. Hun strikker materiale sammen, så børnene både lærer noget og samtidig er der plads til at være kreativ og lave lidt andre ting. Dicte føler sig inddraget, og det er en rigtig god ting. Og som Dicte siger, Heidi sender de der kram, man ikke kan få lige nu.”

Glad og overrasket

Heidi Christensen blev både overrasket og rørt, da Dicte Andersen, sammen med sin mor, mandag formiddag trådte ind i billedkunstlokalet på Årby Skole, hvor Heidi Christensen var i gang med at undervise sine elever over Teams. De havde endvidere flødeboller med til lærere og administration på Årby Skole.

”Jeg bliver helt rørt, det var da dejligt,” sagde en tydeligt glad og overrasket Heidi Christensen, der i øvrigt har været ansat på Årby Skole i 27 år.

Alle lærerne gør det godt

Camilla Andersen fortæller ydermere, at hun er meget tilfreds med, hvordan undervisningen foregår på hele Årby Skole, og at alle lærere gør en stor indsats.

”Det fungerer rigtig godt på Årby Skole, ikke alle lærere er lige tekniske, men så griner vi af det, og de har alligevel formået at få det op at køre. Børnene har også lært noget af det her, det er jeg ikke i tvivl om. De har lært at arbejde mere selvstændigt, og er blevet gode til at samarbejde og hjælpe hinanden. Fordelen ved en lille skole er også, at alle kender hinanden, og man føler ikke, man står uden hjælp. Er den ene lærer der ikke, så er der en anden, der kan hjælpe, fordi de kender alle eleverne,” slutter Camilla Andersen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0