AnnonceLuk annonce
Blomster er også kunst

11-06-2019

Annette Trampenberg, indehaver af Blomsterværkstedet i Høng Centret. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Annette Trampenberg har ejet Blomsterværkstedet, der ligger i Høng Centret, i fem år, og hun elsker sit arbejde. For hende er blomsterbuketter kunst, og hver dag byder på noget nyt.

Hun mener, at mange glemmer, at en blomsterbuket er kunst. Annette Trampenberg, der er uddannet blomsterdekoratør, har lavet blomsterbuketter i 21 år nu, og elsker stadig sit job. Men faktisk var det ret tilfældigt, at hun endte med at lave, hvad hun laver i dag.

”Det var egentlig lidt tilfældigt, at jeg endte med at blive blomsterdekoratør. Jeg kom forbi en blomsterbutik for en del år tilbage nu, og gik ind og spurgte, om jeg kunne komme i praktik der. De spurgte, om jeg kunne binde blomster, og det kunne jeg faktisk ikke. Men det kunne jeg i løbet af 14 dage, det lå mig åbenbart naturligt, men det havde aldrig interesseret mig tidligere, så det var ret tilfældigt,” fortæller Annette Trampenberg.

Annette Trampenberg har tidligere arbejdet hos Gørlev Legetøj, ligesom hun i en periode lavede blomster til Skipperkroen. Inden hun åbnede sin egen forretning i Høng Centret, var hun ligeledes i en anden blomsterforretning. At det blev Høng Centret er ikke så mærkeligt, da Annette Trampenberg er opvokset i Høng.

For mig er det kunst

Netop kunsthåndværket er vigtig for Annette Trampenberg, da hun holder meget af at lave personlige ting til folk.

Mange glemmer, at det er kunst, når vi laver en buket. Det kommer jo ikke fra en maskine. Netop det, at man former noget med sine hænder, laver et håndværk – et kunstværk, det, synes jeg, er sjovt. At folk kommer ned og beder om, at man skal lave noget specielt. Faktisk bliver det mere og mere personlige ting, folk vil have. Der har det udviklet sig meget, og det kan jeg godt lide,” fortæller Annette Trampenberg. 

Hos Blomsterværkstedet laver de både buketter til begravelse og bryllup, ligesom de laver almindelige hverdagsbuketter og gavekurve.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0