AnnonceLuk annonce
Pigerne spiller fodbold i varmen

06-08-2020

Der er fodbold camp i Munkesøen i denne uge. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hele ugen har omkring 50 piger spillet fordbold i Munkesøen i Kalundborg. De er nemlig på Girls get2fodbold camp 2020.

Idéen med Girls get2fodbold camp 2020 er, at give en masse piger lidt blod på tanden til at begynde at spille fodbold, så der kan laves nogle permanente pigefodboldhold i Kalundborg. Derudover selvfølgelig at pigerne får lov at hygge sig sammen om en fælles interesse. Det er Projekt Tryghed og Trivsel og DIF get2sport, der står bag arrangementet. 

”Vi har omkring 50 piger igennem campen denne uge. De første to dage var det pigerne mellem 8 og 11 år, og der havde vi et stort hold på 20, og onsdag, torsdag og fredag har vi pigerne mellem 11 og 16 år. Ligeledes har vi besøg af fire piger fra vores ungdomshold samt vores pige-fodboldtræner Hibeh, som har Raklev-Nord, Satellit fodboldholdet oppe på Klosterparkvej. De træner pigerne, og giver dem nogle gode fodbold-oplevelser sammen med Søren Hjernø og Carsten Brøgger fra KGB/RGI, der er fælles om pigefodboldhold i Kalundborg i den aldersgruppe. Vi vil gerne vække interessen for fodbold hos unge piger, så de kan begynde i en ung alder, da det er her, de kan opbygge grundstenen til et talent. Vi har altså fokus på både spiller og træner,” fortæller Mette Lynge Nielsen, der er boligsocial medarbejder Tryghed og Trivsel/ Foreningsmedarbejder i DIF get2sport.

De 50 unge, der deltager i løbet af ugen får forplejning, og der er også nogle, af de større piger, der overnatter. Derudover er der også arrangeret flere hyggelige aktiviteter for børnene i løbet af ugen, såsom svømmehal.

Gode sponsorer

”Vi er så heldige, at vores søde lokale købmand Allan Hansen fra Rema 1000 på Klosterparkvej forsyner os med væske og frugt alle dage, så vi har brændstof til en masse sjov og motion. Vores lokale Sportmaster står for spillertrøjerne og for udsmykningen med alle vores flotte logoer og sponsorer. 

Vi har glædet os rigtig meget til at give pigerne nogle rigtige gode oplevelser og forhåbentlig nye netværk og en ny fritidsinteresse,” siger Mette Lynge Nielsen.

Projekt Tryghed og Trivsel er et boligsocialt projekt, der handler om at hjælpe beboere til at trives og føle tryghed, hvor de bor, igennem bl.a. rådgivning og diverse aktiviteter med og for beboerne.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0