AnnonceLuk annonce
Bliv flot klædt på til forårets fester

03-04-2019

Tonni Carlson, Lars Czuba og Philips Jensen fra Tøjeksperten i Kalundborg, klar til at rådgive om moden på festtøj. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hos Bech Menswear og Tøjeksperten i Kalundborg bugner forretningerne med festtøj til den modebeviste mand, ung som ældre.

Forår og sommer er tit lig med fest, både konfirmationer, men også bryllupper, og måske trænger festgarderoben til at blive skiftet ud, hvad enten man er ung eller ældre.

Bech Menswear i Kordilgade og Tøjeksperten på Nytorv i Kalundborg er klar med masser af moderigtige habitter, jakker, skjorter og bukser, og fælles er, at i år er rigtigt meget blåt, mens der er fuld knald på skjorterne med masser af flotte print.

”Det er meget blå nuancer, og der er meget tern og striber i øjeblikket, og så er det blevet lidt mere casual i udtrykket, så du kan godt have et par hvide sneakers til en habit, og det er både til unge og ældre. Samtidig er der rigtigt mange skjorter med print i øjeblikket, og det gør at med en flot skjorte med print,kan du uden problemer droppe slipset,” fortæller Martin Jakobsen fra Bech Menswear.

Hos Bech Menswear er det mærkerne Sand, Matinique Bruun & Stengade samt Nordal, der er førende i forretningen når det gælder festtøj.

Der må godt være farver på

Hos Tøjeksperten på Nytorv er der også masser af blåt, men der må godt være farve på, så fra den mere afdæmpede blå, er der også udvalg i mere skrappe farver i både blå og grøn.

For blazerjakkernes vedkommende er det mærket SunWill som er førende, mens det for habitternes er mærket Pierre Cardin som er førende i udvalget, bl.a. også med en koksgrå model.

Udvalget er stort både hos Beck Menswear og hos Tøjeksperten, så der er alle muligheder for at blive klædt flot på til fest.

Hos Tøjeksperten er mærket Gant helt nyt i forretningen, her er der tale om tøj i mere afslappet stil.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0