AnnonceLuk annonce
Bliv Fit og Slank på bare 10 uger hos Go´ Form

10-12-2019

Søren Lund Larsen og Thomas Saaby Hansen, indehavere af Go´ Form, sammen med Birgitte Cetti fra Kalundborg Helseklinik. Foto: Jens Nielsen

Go´ form Kalundborg på Hareskovvej i Kalundborg starter deres kost - og træningsforløb, Fit & Slank, op for 13. gang søndag d. 5. januar 2020. Fit og Slank stækker sig over 10 uger med fælles træning 2 gange om ugen, fri træning i centret, kostvejledning, vejninger, helbredstjek og foredrag mm.

”Fokus er selvfølgelig på vægttab, men vi ønsker også at skabe nye gode vaner i forhold til træning og kost. Derfor har vi sammensat et skarpt team af instruktører og en kostvejleder, der sammen vil give alle en god oplevelse og forhåbentlig nogle gode resultater. Vi har desuden god erfaring med, at der skabes gode relationer og venskaber blandt deltagerne”, fortæller indehaver Søren Lund Larsen.

”Det seneste hold i efteråret var fyldt helt op og deltagerne har hurtigt opbyggede et godt fællesskab og har været gode til at bakke hinanden op. Over de 10 uger tabte de sig i snit 5 kg pr. person og der var et par stykket der kom tæt på 10 kg.” Forsætter Søren Lund Larsen.

En anden god historie

”På Fit & Slank for 1 år siden deltog Dorthe på 62 år. Hun var den heldige at vinder af et gratis Fit & Slank forløb i en konkurrence. Dorthe tabte 10 kg på 10 uger ved at træne 3 gange om ugen og skære ned på alle de søde sager. Hun har efterfølgende fortsat udviklingen og tabt over 35 kg i alt her 1 år efter. Dorthe er et fantastisk eksempel på at man godt kan tabe sig, selvom man har rundet de 60 år. Hun træner stadig 3 x om ugen og holder fast i den nye livsstil ang. hendes nye kostvaner”. Fortæller Birgitte Cetti som er kostvejleder på Fit & Slank.

Fælles spisning og foredrag

Go´ form ændrer hele tiden nogle små ting i Fit & Slank forløbene, bl.a. på baggrund af den gode feedback fra kunderne.

”På det seneste hold har vi holdt 2 foredrag kombineret med fælles træning og spisning. Det gør vi igen på dette hold, da det fungerede rigtig godt.” Fortæller Søren Lund Larsen

Tilbud

Er man ikke medlem af Go´ form og tilmelder sig Fit & Slank her i december, kan man træner helt gratis frem til opstarten søndag d. 5. januar.

De nye Fit & Slank forløb starter søndag d. 5. januar 2020 med information og et Motivations foredrag med Fitness Coach Thomas Saaby Hansen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0