AnnonceLuk annonce
Blev taget af politiet uden kørekort for femte gang

01-05-2020

Af Jens Nielsen

En 25-årig mand fra Kalundborg fik beslaglagt sin bil af politiet. Bilen blev ført af en mand fra Roskilde som for femte gang kørte i frakendelsestiden.

Torsdag kl. 12.50 standsede politiet en personbil på Holbækvej i Kalundborg, med henblik på rutinemæssig kontrol af fører og køretøj.

Bilen blev ført af en 28-årig mand fra Roskilde, som i forvejen var frakendt førerretten og derfor ikke kunne vise et kørekort til politiet.

Han blev sigtet for den overtrædelse af færdselsloven og efterfølgende gjort bekendt med, at det nu var femte gang, at han var blevet standset som fører af en bil trods frakendelsen af førerretten.

Politiet valgte derfor at beslaglægge bilen, selv om den var ejet af en 25-årig mand fra Kalundborg.

Bilejeren var ikke enig i grundlaget for politiets beslaglæggelse af personbilen, så nu skal Retten i Holbæk kigger nærmere på politiets grundlag for beslaglæggelsen af bilen med henblik på konfiskation efter gentagne kørsler i den uden den fornødne førerret.

Den 28-årige fører vil under alle omstændigheder høre nærmere fra politiet i anledning af sigtelsen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0