AnnonceLuk annonce
´Bjergene´ på Røsnæs er en succes

31-01-2017

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk Arkivfoto: Jens Nielsen

Røsnæs Trailløb, der foregår til marts i 'bjergene' på Røsnæs er så populært, at det blev udsolgt efter få ugers billetsalg. Der er nu forhandlet ekstra billetter med Skov- og Naturstyrelsen.

Man skal være hurtig, hvis man vil deltage i trailløbet den 26. marts på Røsnæs, da billetterne bliver revet væk. Rigtig mange vil nemlig gerne løbe i den smukke og barske natur på Røsnæs. Steen Walter, der står bag trailløbet har for nylig forhandlet med Skov- og Naturstyrelsen, og har fået lov til at sælge 100 billetter mere til løbet, men også de forsvinder hurtigt.

Der er to forskellige distancer til trailløbet i den unikke og storslåede natur på Røsnæs - 28km og 10km. På begge ruter vil man opleve nogle fantastiske spor, singletracks tæt på kysten, små skovstykker og en udsigt, der kan tage pusten fra en. Derudover skal man huske på, at det ikke er for sjovt, at lokale trailløbere kalder bakkerne på Røsnæs for ’bjergene på Røsnæs’.

Er man interesseret i trailløbet og/eller vil man tilmelde sig, kan man gå ind på Facebook under gruppen ’Røsnæs Trail’ og læse mere, eller tilmelde sig på www.rosnastrail.dk

Sponsorer til løbet er Hoka One One og Costa Kalundborg.

 Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0