AnnonceLuk annonce
Biografen er igen klar til film og popcorn

22-05-2019

Så er der igen slik og chokolade på hylderne i Kino Den Blå Engel. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kino Den Blå Engel, der har været sod- og røgskadet siden den påsatte brand i pizzeriaet ved siden af biografen, kan nu endelig åbne dørene op, så kunderne atter kan se film i biografen.

For små tre uger siden var der brand i pizzeriaet ved siden af biograf Kino Den Blå Engel i Kalundborg, og biografen har været sod- og røgskadet lige siden. Men nu kan de endelig igen lukke dørene op, og invitere kunderne indenfor til film og popcorn.

”Vi åbner dørene til biografen i morgen kl. 16, og viser Aladdin, kl. 16.30. Biografsalen m.m. er klar, men der arbejdes stadig rigtig hårdt på, at få det hele op at køre – hele systemet i kælderen, ligesom teknikerne arbejder på højtryk på at løse alt omkring it,” fortæller Brian Sønder Andersen, og fortsætter:

”Der lugter måske en snert af røg indimellem fra toiletterne, men det er ganske ufarligt, og kun fra tid til anden. Men det kan ikke helt undgås endnu desværre. Vi havde jo åbent, da Christine Feldthaus var forbi og holde foredrag, og der var ingen problemer, og det er en uge siden nu, og det bliver kun bedre.”

Kino den Blå Engel kan nu kalde sig Danmarks reneste biograf, efter at alt er vasket af.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0