AnnonceLuk annonce
Biogasanlæg vil kommunikere bedre med naboerne

13-02-2020

Ny sms service skal give flere og bedre informationer til naboerne omkring Kalundborg Bioenergi. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Bioenergi har netop skrevet en mail ud til alle naboer i området vedrørende en ny SMS ordning, de nu har klar således, at de kan give naboerne mere og bedre information omkring eventuelle problemer med anlægget eller lignende. 

Kalundborg Bioenergi skriver i deres mail til naboerne omkring biogasanlægget på Asnæsvej i Kalundborg, at man netop ønsker at være til mindst mulig gene for naboerne, og derfor gerne vil kommunikere så meget som muligt ud til dem vedrørende biogasanlæggets drift. 

De skriver bl.a. i mailen: ”Vi lovede på seneste nabomøde at sætte en SMS-service op. Det har desværre taget lidt tid, men vi har nu en ordning klar, som vi mener vil kunne bidrage til bedre og mere information til jer fra Kalundborg Bioenergi.”

Med denne SMS-service vil Kalundborg Bioenergi fremadrettet orientere om følgende typer af scenarier, som kan have betydning for naboerne.

  • Driftsudfordringer og driftsnedbrud
  • Planlagte opgraderinger og udvidelser
  • Andre større tekniske projekter på anlægget
  • Og andre uforudsete hændelser

Endvidere oplyser Kalundborg Bioenergi om, at de også vil, så vidt muligt, skrive et sluttidspunkt for, hvornår de forventer, at alt er tilbage ved det normale i de orienteringer, der bliver sendt ud. SMS-servicen erstatter den nuværende mailtråd, som Kalundborg Bioenergi tidligere har benyttet til at informere naboerne.

Ønsker man, som nabo, at blive del af denne SMS-service, skal man sende en mail til el@bigadan.dk  med navn, adresse og telefonnummer. Ved at sende en mail med ovenstående kontaktinformationer bekræfter man, at Kalundborg Bioenergi må opbevare informationerne, og benytte dem i forbindelse med SMS-servicen. Kalundborg Bioenergi opbevarer oplysningerne i fem år, medmindre man framelder SMS-servicen. Kalundborg Bioenergi vil ikke benytte oplysningerne i andre sammenhænge herunder kommercielle, og informationerne vil ikke blive videregivet til tredjepart uden samtykke.

Ønsker man derimod ikke længere at være en del af SMS-servicen, skal man sende en mail til el@bigadan.dk Er der spørgsmål til SMS-servicen eller andre spørgsmål til Kalundborg Bioenergi, kan man kontakte Erik Lundsgaard.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0