AnnonceLuk annonce
Biludstilling i Høng Centret

10-01-2017

Endnu engang er der biludstilling i Høng Centret, denne gang er det Kjerulff A/S fra Slagelse der udstiller KIA biler.

Høng Centret bruger deres store centertorv til mange forskellige aktiviteter, bl.a. udstilling af biler fra forskellige bilforhandlere, en af de forhandlere der flere gange har udstillet i centret er Kjerulff A/S fra Slagelse, der er KIA forhandler, og i denne uge, torsdag, fredag og lørdag er forhandleren så tilbage i centret igen.

”Vi har altid stor succes med at udstille biler i det hyggelige Høng Center”, siger Torben Kjerulff fra Kjerulff A/S, og fortsætter,

Vi tilbyder en ny KIA Picanto Attraction Plus med ekstraudstyr klimaanlæg, 7” navigation med bakkamera og syv års gratis opdatering, 14” Kia alufælge, højdejusterbart førersæde, læderrat, el-spejle, bluetooth, iPhone indgang og USB, fartpilot og meget andet”.

Derudover er det et godt tilbud på en KIA Rio 1.2 Attraction Plus med masser af ekstraudstyr, som: Klimaanlæg, 7” KIA navigation m/ Bakkamera og baksensor, 7 års gratis opdatering, 17” Kia Alufælge, El- indstillelige og indklappelige sidespejle med blink, El-ruder for + bag, Tågelygter, regnsensor, Højdejusterbart førersæde,  Sædevarme, Mørke ruder bag.

Alle KIA biler har i dag 7 års 100% Kia Garnti eller 150.000 km. Det er muligt at undgå værkstedsregninger med en 7 års Serviceaftsale, incl. gratis kundebil excl. Brændstof.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0