AnnonceLuk annonce
Biltema har store vækstplaner

12-01-2021

Biltema skal åbne på Stejlhøj i Kalundborg i slutningen af 2021.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Ved udgangen af 2021 forventes Detailgiganten Biltema at åbne butik på Stejlhøj i Kalundborg. Biltema har ekspansive vækstplaner i norden, 

Biltema har en ekspansiv vækstplan, og de bygger bl.a. varehus på Stejlhøji Kalundborg. Men derudover vil Biltema, inden for halvandet år, opføre 16 nye varehuse i Norden – heraf fire i Danmark, nemlig i Kalundborg, Herning, Thisted og i Nykøbing Falster 

”Kalundborgplaceringen var en spændende mulighed, som vi straks slog til på…Det er en spændende by, og jeg forventer mig meget af dette varehus,” siger Jacob Borring Møller, der er direktør i Biltema Danmark.

Grønt byggeri

I samtlige nye Biltemavarehuse stilles der store krav til miljøvenlighed og bæredygtighed, der tænkes ind, fra før byggeriet begynder, til længe efter det afsluttes. Det nye varehus i Kalundborg bliver blandt andet udstyret med intelligent CTS-styring af varme- og energiforbrug samt tidsstyret LED-belysning i hele bygningen.

”Vi stiller store krav til bæredygtighed i hele vores måde at tænke på. Det gælder både vores bygninger og de produkter, vi sælger samt hele forvaltningen af processen fra idé over produktion til bortskaffelse samt vores adfærd i øvrigt. Eksempelvis bliver nyindkøbte firmabiler ren el,” slutter Jacob Borring Møller.

Det nye varehuse i Kalundborg bliver omkring 6.800 kvm., og der skal naturligvis ansættes medarbejdere, når varehuset åbner.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0