AnnonceLuk annonce
Billige Kalundborg Rock billetter på søndag

22-11-2016

På søndag starter billetsalget til næste års rockbrag på Gis. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Billetsalget til næste års Kalundborg Rocker starter på søndag ved en stor event hos Punkt 1 på Stejlhøj hvor der både er øl og pølser samt musik ved Sussi og Leo.

Området omkring Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg kommer til at summe af liv på søndag, Kalundborg Rocker starter nemlig billetsalget til næste års rock fest på Gis d. 11. og 12. august 2017, og det til en pris hvor der kan spares hele 300 kroner på hver billet, billet eventen starter kl. 10 og varer til klokken er 16. Salget af den billigere ungdomsbillet starter også på søndag.

Der er allerede skrevet kontakt med den første kunstner til næste års rock fest, navnet offentligøres senere på dagen, tirsdag, men vi kan afsløre så meget at det er en af de kunstnere som hører til i den dyre ende.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HER

Udover billige billetter bliver der salg af øl-vand og grillpølser og kl. 12.30 kommer Sussi og Leo Trio til Stejlhøj for at sætte gang i festen i en halv times koncert. Sussi og Leo Trio er en del af ’Gang i Danmark’ projektet, der har gæstet Kalundborg med jævne mellemrum. Der er altid fest og farver over feltet, når Trio Sussi & Leo går på scenen. De underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på. Det er lige fra Smoke on the Water og til Sikke en fest. Fra kl. 13-15 spiller Leo fra ’Karl Hermans Trio’ uden for Punkt 1.

HerreShoppen gæster Stejlhøj med en masse gode og spændende tilbud, ligesom SBK Event serverer gratis prøvesmagning af Flammkuchen og Glühwein, mens Punkt 1 har kørt en række af gode tilbud frem i butikken.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0