AnnonceLuk annonce
Billetterne revet væk til musikarrangementer

20-02-2019

Af Jens Nielsen

Der er rigtig stor interesse for voksen arrangementerne i JUVI Klubben, alle billetter til et kommende arrangement er udsolgt og der er kun få billetter til et andet.

Der er god opbakning til de arrangementer som bliver afviklet I JUVI Klubben for det voksne publikum, især arrangementet d. 6. marts er et hit, her kan man nemlig melde ’alt udsolgt’.

’Husker du musikken på Møllebakken og i JUVI’, er titlen på arrangementet d. 6. marts, hvor JUVI har samlet tre af de bedste bands fra 70-80’erne, nemlig Lovebirds, Black Swingers og Playband, og med Erik Elmelund som konferencier.

Birkballe og Rock Nalle

Også musik arrangementet d. 27. februar med Michelle Birkballe og Rock Nalle som ’special guest star’, bliver et hit, her er der kun ganske få billetter tilbage, oplyser leder af JUVI Klubben, Richard Poulsen.

Modsat er der endnu billetter at få til fredag d. 22. februar, hvor de to lokale band, Last to Know og Good Stuff, inviterer til en glad danseaften med titlen Lokal Vel-Lyd.

En aften med masser af god musik i fire timer til en flad hundredekrone i selskab med andre glade mennesker.

Last to Know spiller rockmusik der spænder fra 70érne og frem til nu, mens Good Stuff spiller en god blanding af danske og udenlandske hits, der dækker de seneste seks årtier indeholdende pop, disco, soul og rock.

De resterende billetter til danseaftenen nu på fredag sælges i døren, og ellers kan der købes billetter i forsalg hos Allé Salonen og hos Alfaoptik.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0