AnnonceLuk annonce
Billetsalget til Ældrefesten starter på fredag

30-10-2019

Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner, er klar til at sætte billetsalget i gang. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Billetterne er klar til næste års ældrefest, som igen afholdes i Hvidebækhallen. Datoen er torsdag den 6. februar 2020, og der er lagt op til et brag af en fest, det er nemlig den 10. i rækken. Billetsalget starter fredag d. 1. november.

H.F. Vestsjællands Venner er klar til at sætte billetsalget i gang nu på fredag d. 1. november til næste års ældrefest, som afholdes torsdag den 6. februar 2020, og i lighed med i år, vil festen igen blive afholdt i Hvidebækhallen.

Der er 750 billetter til salg, og går det som i år, så varer det blot et par dage så er alle billetter revet væk.

Billetterne kan købes fra fredag morgen i Kvickly Kalundborg, Meny Kalundborg, Tømmerup Brugs, Svebølle Brugs, Snertinge Brugs, Rørby Brugs, hos Ole P. Nielsen i Ubby/Jerslev og hos Ugebladet Vestsjælland i Høng Centret.

Hos Meny Kalundborg gør man lidt ekstra ud af billetsalget, allerede fra kl. 8 er Meny købmand Peter Egebæk klar med gratis kaffe og et rundstykke til de mange som der forventes at komme til at stå i kø for at sikre sig en billet til den eftertragtede ældrefest.

Dansktoppens konge

Jubilæumsfestens hovednavn bliver dansktoppens konge, Johnny Hansen fra Kandis. Han underholdt med stor succes til ældrefesten i 2018, og til næste år er Johnny Hansen altså tilbage, det skal nok blive en succes.

Men ældrefesten har endnu mere underholdning på programmet, og Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner lover et brag af en fest.

Humørbombe

Pernille Schrøder med pianist indtager scenen i Hvidebækhallen til næste års ældrefest. Hun besidder en folkelighed, der leder tankerne hen på Revy Danmarks store damer som Elga. Olga, Liva Weel og Grethe Sønck

Hun er kort sagt en humør bombe.

Der bliver også masser af humor, nærvær, glade evergreens og syng med toner og sange fra Bakkens Hvile når Stine og Martin indtager scenen.

Med et smittende humør og flotte kostumer, er de en sikker succes, når de underholder med store Giro 413 hits, revy viser og toner fra Melodigrandprix

Det bliver endnu engang Butterflies som skal stå for underholdningen under spisningen samt spille op til dans efter de mange andre kunstnere har været på scenen.

Brian Pedesen på Keyboard og sang, samt Henrik ’fætter’ Pedersen på trommer og sang udgør orkestret Butterflies, og har rigtigt mange gange været i Kalundborgområdet, hver gang med succes.

Reserver bord

Som noget nyt vil der til jubilæumsfesten i 2020 blive mulighed for at reservere bord hvis man er mere end fire som gerne vil sidde sammen, det har været et stort ønske fra gæsterne, som nu efterleves.

Maden er endnu engang lagt i hænderne på Kim Kok fra Ubby Forsamlingshus.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0