Billedserie: Ups - det er vist en ommer

Lygtepælen ud for Slagelsevej 28 er placeret på en noget anderledes måde end, hvad kalundborgenserne er vant til. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune er i fuld gang med at renovere Slagelsevej i Kalundborg, hvor de blandt andet har lavet fortov og cykelsti, men det er øjensynligt gået lidt for hurtigt.

Lygtepælen ud for Slagelsevej 28 er i hvert fald blevet placeret et besynderligt sted har flere borgere bemærket. Man har nemlig valgt at sætte lygtepælen midt på fortovet. Det har fået en hel del borgere til at henvende sig til både TV-Kalundborg samt Kalundborg Kommune, da det uden tvivl er en helt ny og knap så smart måde at placere en lygtepæl på.

Hos Vej & Park i Kalundborg kan man også se, at lygtepælen ikke er placeret hensigtsmæssig. 

”Den skal selvfølgelig ikke stå der. Vi er netop blevet klar over fejlen, og er i gang med at finde ud af, om fejlen ligger i projektmaterialet eller i udførslen, men det er for så vidt også lige meget, da fejlen selvfølgelig skal rettes. Lygtepælen bliver flyttet så hurtigt, som det kan lade sig gøre. Der er nogle, der ikke har været vågne i timen,” siger Birgitte Møller, der er landsskabsarkitekt hos Kalundborg Kommune. 

Del