AnnonceLuk annonce
Billedserie: X Factor stjerner åbnede ny sæson

25-10-2019

Benjamin var den første af de to X Factor stjerner på scenen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Torsdag aften skød to X Factor stjerner gang i 2019/2020 sæsonen i Juvi Klubben i Kalundborg.

Der var masser af musik for de unge i Juvi Klubben i Bredgade, Kalundborg torsdag aften, da de to X Factor stjerner, nemlig dette års nummer to, Benjamin, og Sigmund, der nåede til semifinalen sidste år, kikkede forbi og gav koncert.

Den lidt generte Benjamin indtog scenen som den første af aftenens kunstner sammen med sin guitar, og spillede en række numre i den mere stille ende.

Og hvor Benjamin måske er mere den stille type, så gik Sigmund på scenen som den sidste af aftenens kunstnere, med et ordentligt brag. Allerede inden han nåede scenen havde han gang i mikrofonen og mens han gik gennem lokalet, sagde han, ”Nej hvor er der hyggeligt her i Juvi Klubben,” og så var koncerten i gang, og det blev på ingen måde kedeligt.

Mellem de to X Factor stjerner var dette års vinder af talentkonkurrencen i Juvi Klubben i foråret, Hibeh Ajeel, på scenen hvor hun sang to numre, og der er ingen tvivl om at hun bare bliver bedre for hver gang hun står på en scene.

Ungdomsklubben Juvi har dermed skudt den nye sæson i gang, og er klar til at tage imod de unge mennesker hver mandag og torsdag mellem kl. 19 og 22Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0