AnnonceLuk annonce
Billedserie: Vind i håret og en lille en til halsen

20-08-2019

Cykling Uden Alder trillede ind på Dyrehøj Vingaard tirsdag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Beboere fra Plejecentret Jernholtparken fik i dag masser af vind i håret og en lille en til halsen, da de var inviteret på en cykeltur på Røsnæs.

Det var Cykling Uden Alder – Kalundborg, der havde arrangeret en fælles tur for beboere på plejecentret, en køretur i de let genkendelige røde rickshaws.

Turen startede ved Jernholtparken og første stop på turen var Dyrehøj Vingaard, hvor vinbonde Bettina Newberry stod klar med en lille en til halsen.

Både beboere og cykelpiloter kunne i det flotte vejr nyde vingårdens kirsebærlikør, inden turen kørte videre til Nyby Havn.

Efter et hvil på havnen vendte cykelpiloterne næsen hjemad, med stop på Naturrummet hvor frokosten blev indtaget.

Cykling Uden Alder – Kalundborg, stillede med ti rickshaw.

Cykling Uden Alder er en frivillig organisation, hvis formål det er at cykle ture med ældre beboere på pleje- og ældrecentrene. Organisationen er efterhånden repræsenteret i de fleste af landets kommuner, - også i Kalundborg Kommune, i alt finder der 15 rickshaws i Kalundborg Kommune.

Skulle nogen sidde med lysten, at være med at glæde kommunens plejehjemsbeboere, så mangler der altid cykelpiloter. Cykling Uden Alder har en stand på sundhedsfestivallen ’Bevæg’ d. 7. sept., hvor der vil være mulighed for at høre mere om det at være pilot.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0